Η Λουξ έδωσε και φέτος δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση Μαζικής Εστίασης και Ξενοδοχείων, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Λουξ (Hall1-A01), οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα καινοτόμα σειρά ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών λουξ plus ‘n light, με φυσικές γλυκαντικές ύλες, 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες, που φέρνει την ανατροπή στα δεδομένα της κατηγορίας των «light» αναψυκτικών.

hrvloux2
Αντώνης Ρέμος

Τα λουξ plus ‘n light είναι τα πρώτα και μόνα αναψυκτικά με αποκλειστικά φυσικά γλυκαντικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή τεχνητά γλυκαντικά, και όλη την αυθεντική γεύση και ποιότητα λουξ.

Επιπλέον, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τη νέα προϊοντική κατηγορία που πρόκειται σύντομα να λανσαριστεί στη σειρά plus ‘n light.

Τα προϊόντα λουξ προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών αλλά και γνωστών προσωπικοτήτων, με το δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, τους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ντίντακ Βίλα Ροσέγιο, τον παίκτη της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου Νίκο Μπάρλο, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη να επισκέπτονται το περίπτερο της Λουξ και να απολαμβάνουν τη νέα λουξ plus ‘n light!

hrvloux3
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντίντακ Βίλα Ροσέγιο

Η Λουξ για ακόμη μία χρονιά ανέδειξε τη σταθερή της δέσμευση στη δημιουργία διαφοροποιημένων προϊοντικών προτάσεων που στηρίζονται στην καινοτομία και την ποιότητα, ενώ αγκαλιάζουν ταυτόχρονα την παράδοση και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.