Με αφορμή τον εορτασμό ενός χρόνου επιτυχημένης λειτουργίας, το Athens Metro Mall διοργανώνει σειρά εορταστικών ενεργειών έως τις 30 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ατελείωτου shopping ενώ τρεις τυχεροί θα κερδίσουν συνολικά 2.000 ευρώ!

Επειδή στο Athens Metro Mall όσο περισσότερο ψωνίζεις… τόσο περισσότερο κερδίζεις, όλο το Νοέμβριο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις αγορές του στα 85 καταστήματα που εκτείνονται στους 5 ορόφους του και να λάβει μέρος στην κλήρωση για την ανάδειξη των τριών τυχερών.

Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής, οι επισκέπτες του κέντρου μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό νικητή που θα κερδίσει 1.000 ευρώ και άλλους δύο που θα κερδίσουν 500 ευρώ, με την επίδειξη της απόδειξης αγορών, ανεξαρτήτως ποσού.

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, θα διοργανωθεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ένα πάρτι γεμάτο μουσική, γλυκές απολαύσεις και πολλά χαμόγελα. Από τις 12 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα ο ραδιοφωνικός σταθμός Αthens DeeJay θα μεταδίδει ζωντανά μέσα από το κέντρο. Από τα decks του Athens Metro Mall θα μεταδοθεί η εκπομπή dj Shopping, ενώ στη συνέχεια ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιάννης Τουμπάνος, θα παίξει το top 30!

Ακόμη, ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, Μιχάλη Τσαουσόπουλος, θα δώσει παράσταση με ένα dj set γνωστών ξένων επιτυχιών στο επίπεδο 0 του κέντρου.Το κοινό θα έχει έτσι τη δυνατότητα να απολαύσει τις αγορές του στους πιο ξέφρενους μουσικούς ρυθμούς της πόλης.

Από τις 5 μέχρι τις 7, οι γνωστοί σεφ Ηλίας Σκουλάς και Ντίνα Νικολάου θα μας «γλυκάνουν» ζωντανά με την υπέροχη σοκολατένια γενέθλια τούρτα του εμπορικού κέντρου, για να πούμε όλοι μαζί Happy Birthday Athens Μetro Mall!

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, δεν τελειώνει όμως εδώ. Στις 7 το νεανικό συγκρότημα OtherView υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις επιτυχίες του σε μια μοναδική live performance.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του συγκροτήματος και να φωτογραφηθούν μαζί τους μετά το τέλος της συναυλίας.

Τέλος, το Athens Metro Mall διοργανώνει και ένα ακόμη μεγάλο διαγωνισμό μέσω Facebook. Από 11 έως 30 Νοεμβρίου, οι φανς του Athens Metro Mall μπορούν να συμμετέχουν μέσω Facebook, στον πιο μεγάλο διαγωνισμό γενεθλίων, κερδίζοντας πολλά δώρα για κάθε στιγμή, από τα καταστήματα του κέντρου.

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Παρέχει στους επισκέπτες του, 85 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

Η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.