Καταβάλλεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν οικονομική ενίσχυση δύο μηνών και ποιοι ενός


ΕΛΛΑΔΑ
8:05
30/09/2016
Καταβάλλεται σήμερα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
2
loading

Σήμερα θα γίνει η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αιτήσεις το μήνα Ιούλιο, θα λάβουν την εισοδηματική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό τους για δύο μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο), ενώ οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αιτήσεις το μήνα Αύγουστο, θα λάβουν την εισοδηματική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό τους για το μήνα Σεπτέμβριο. Το ποσό των 5.399.005,65 ευρώ θα καταβληθεί σε 21.433 δικαιούχους (πληρωμές Αυγούστου) και το ποσό 8.339.909,03 ευρώ θα καταβληθεί σε 32.862 δικαιούχους (πληρωμές Σεπτεμβρίου).

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, επειδή αριθμός δικαιούχων, για μία σειρά λόγους, δεν έχει παραλάβει ακόμη την προπληρωμένη κάρτα αγορών (λ.χ. δεν προσήλθαν ακόμη σε καταστήματα τραπεζών ή των ΕΛ.ΤΑ., για να παραλάβουν την κάρτα ή τον προσωπικό μυστικό κωδικό-ΡΙΝ, δεν πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν την κάρτα, κ.ά.), η συγκεκριμένη πρώτη πληρωμή του ΚΕΑ, κατ’ εξαίρεση, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει και όχι μισό σε λογαριασμό και μισό στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar A.G

    Το καταλάβαμε, τα ΕΛΤΑ ήταν γεμάτα Ρομα -γοιφτους.Σε αυτούς.....

  2. avatar tboni

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει