Σοκάρει η εικόνα ενός σκύλου να πέφτει από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην Πλατεία Αμερικής και να χτυπά πάνω στην άσφαλτο. «Ήμουν μπροστά, ούρλιαζα, φωνάζαμε όλοι», δήλωσε στο Star αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ίδιας γυναίκας, ένας άντρας χτυπούσε το άτυχο τετράποδο, το οποίο για να σωθεί πήδηξε κάτω. «Το πλάκωνε στο ξύλο, με μια σκάλα και μια απλώστρα. Το σκυλί προσπαθούσε να σωθεί. Ούρλιαζε. Του φωνάζαμε να σταματήσει, όμως τίποτα. Το σκυλί προσπάθησε να βρει διέξοδο να φύγει. Ακούμπησε πάνω στην γλάστρα, έπεσε κάτω μπροστά στα μάτια μου», δήλωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Πλατεία Αμερικής έκανε έξωση στους ενοικιαστές, επειδή δεν του πλήρωναν τα ενοίκια. Όμως στο μπαλκόνι του σπιτιού είχε παραμείνει ο σκύλος. Ο ιδιοκτήτης πήγε σπίτι και ακολούθησαν όσα κατέγραψε το βίντεο.

Ο ενοικιαστής δήλωσε: «Με πήρε ο ιδιοκτήτης τηλέφωνο και μου λέει ‘προσπάθησα να βγάλω το σκύλο, αλλά επειδή φοβόμουν να μην μου επιτεθεί, πήρα μια σκάλα’. Ανέβηκε στο μπαλκόνι (σ.σ. το σκυλί) ‘και γλίστρησε και έπεσε’».

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες διαψεύδουν τη μαρτυρία αυτή και δηλώνουν ότι είδαν τον ιδιοκτήτη να χτυπάει το σκυλί.

Παρά τη σφοδρή πτώση, το σκυλί επέζησε και μεταφέρθηκε άμεσα σε γειτονικό κτηνιατρείο. Ωστόσο, χρειάζεται επέμβαση και τώρα φιλόζωοι κάνουν έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το χειρουργείο.

Όσο για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και σύμφωνα και πάλι με το Star, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από όπου αφέθηκε ελεύθερος ενώ διεξάγεται έρευνα για τα αίτια της πτώσης.