Όλους τους μαθητές των σχολείων ασφάλισε δωρεάν ο δήμος Ναυπλιέων

Η ασφάλιση περιλαμβάνει περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς


ΕΛΛΑΔΑ
22:50
13/05/2016
Όλους τους μαθητές των σχολείων ασφάλισε δωρεάν ο δήμος Ναυπλιέων
loading

Ο δήμος Ναυπλιέων στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής ασφάλισε για δεύτερη χρονιά όλους τους μαθητές που φοιτούν σε σχολεία του δήμου, και στην αίθουσα του βουλευτικού παραδόθηκαν στους διευθυντές εκπαίδευσης, από τoν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού, τα νέα ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια των τεσσάρων χιλιάδων μαθητών του δήμου.

Η ασφάλιση περιλαμβάνει περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο στο πρωινό πρόγραμμα του σχολείου, όσο και στις δραστηριότητες αυτού, όπως εκδρομές, γυμναστική, εκδηλώσεις, καθώς και μια ώρα πριν και μετά την έναρξη και την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, προχώρησε για δεύτερη φορά στην υπογραφή ασφαλιστικού συμβολαίου για την δωρεάν ασφάλιση όλων των μαθητών του δήμου, καθώς όπως επισημάνθηκε από την δημοτική αρχή, θεωρεί ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες και πρωτοβουλίες μπορεί να λυθούν προβλήματα εξαιρετικά σοβαρά.

Επιπλέον υπογραμμίζεται πως η προσπάθεια αυτή θα καλύψει ανάγκες, οι οποίες θέλουν να στηρίξουν την κοινωνία και το σχολείο με διαφανή τρόπο και χωρίς δαπάνη από καμία οικογένεια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει