Στo πλαίσιo του Athens Money Show 2016 που θα πραγματοποιηθεί στον Αστέρα Βουλιαγμένης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εκπαιδευτές οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής: Ο πρωτογενής τομέας στην παραγωγή οδικής ασφάλειας». Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, ώρες 9:30 – 15:30 στην αίθουσα ΑΤΛΑΣ Α και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στην ημερίδα θα λάβει χώρα συζήτηση μεταξύ των εκπαιδευτών οδηγών και των  θεσμικών φορέων με στόχο την «παραγωγή» καλύτερων οδηγών με γνώσεις και συνείδηση οδικής ασφάλειας, μέσα από τη βελτίωση της μοναδικής θεσμοθετημένης διαδικασίας εκπαίδευσης και εξέτασης που σχετίζεται με την οδική ασφάλεια.

Παράλληλα, εκπαιδευτές οδηγών θα παραδίδουν σύντομα σεμινάρια ασφαλούς και οικολογικής οδήγησης στους επισκέπτες του Athens Money Show 2016, με τη βοήθεια προσομοιωτών οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Επίσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια ενόψει της εξόδου του Πάσχα.

ukasdlao2

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.