Τετράωρη κατάληψη των δικαστηρίων Σπάρτης

Οι δικηγόροι εναντιώνονται στο ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου


ΕΛΛΑΔΑ
11:41
22/01/2016
Τετράωρη κατάληψη των δικαστηρίων Σπάρτης
1
loading

Τετράωρη συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν και σήμερα το πρωί στο δικαστικό κτίριο οι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι της Σπάρτης, οι οποίοι εναντιώνονται στο ασφαλιστικό προσχέδιο νόμου.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 7:00 κατέλαβαν την είσοδο του κτιρίου και δεν επέτρεψαν σε κανένα να εισέλθει, ενώ στις 11:00 η κατάληψη έληξε. Στις 12:00 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων της Λακωνίας θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα για την ενημέρωση του κοινού.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης, Παναγιώτης Κομνηνός, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο κόσμος δείχνει πρωτοφανή κατανόηση στην κινητοποίηση» και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σκληρό αυτό που προβλέπει το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, μας εξοντώνει στην κυριολεξία». Επίσης, επεσήμανε: «Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε να βγει η χώρα από την κρίση, αλλά αν περάσει αυτό το νομοθέτημα θα μας οδηγήσει σε λειτουργική καταστροφή».

Τέλος, ο κ. Κομνηνός υπογράμμισε ότι και στον Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης, που αριθμεί περί τα 100 μέλη, υπάρχουν δικηγόροι που δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους και αυτό θα ενταθεί, ενώ σημείωσε πως υπάρχει αμοιβαιότητα και συμπαράσταση στον αγώνα που κάνουν και οι αγρότες της Λακωνίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar TAOSAS

    Μπράβο στους δικηγόρους της Σπάρτης για αυτή την συμβολική κίνηση....!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει