Δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση βρίσκεται ο δήμος Αμαρουσίου, ο οποίος θα διαθέσει αγροτικά προϊόντα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8:00-14:00, για 17η φορά.

Σε αυτή τη δράση περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί θα διαθέσουν πάνω από 120 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία επί τόπου να δοκιμάσουν, να αγοράσουν και να ενημερωθούν απευθείας από τους παραγωγούς για τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν. Επίσης, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι της απολύτου αρεσκείας τους, έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν όσο διαρκεί η δράση.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη εορταστική δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.