Στο πλαίσιο του πρώτου Πανηγυριού Αποφοίτων το οποίο διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα: «Το Ποδόσφαιρο σε κρίση. Αναζητείται λύση;»

Η συζήτηση θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου στις 16.30 το απόγευμα στο Θέατρο της Σχολής Μωραΐτη (Παπαναστασίου και Αγ. Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Καλεσμένοι θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο γενικός διευθυντής της Super League, Πατρικ Κομνηνός, ο πρώην πρόεδρος της Super League, Πέτρος Κόκκαλης, το μέλος Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Μαίρη Λομβάρδου- Ζούλα, οι μέτοχοι της ΑΕΚ, Τάκης Κανελόπουλος και Πόλυς Χατζηιωάννου, ο πρώην πρόεδρος του Ατρομήτου, Τάσος Παπανικόλας και ο μάνατζερ Δημήτρης Χατζηιωάννου.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Νίκος Γαβαλάς και σε ρόλο ανακριτή ο Αντώνης Πανούτσος καθώς είναι ο πρώτος που εντόπισε ότι όλοι οι προαναφερθέντες… τυγχάνει να είναι απόφοιτοι του ίδιου σχολείου, δηλαδή της Σχολής Μωραΐτη.