Με πολλά happenings και πλούσια δώρα υποδέχεται το Πάσχα το River West που άνοιξε στον Κηφισό. Από τις 15 Απριλίου και για μια εβδομάδα το νέο εμπορικό κέντρο προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εορταστικές κληρώσεις.

Ταξίδι αξίας 2.000 ευρώ σε προορισμό της επιλογής του κερδίζει ο μεγάλος νικητής, ενώ 40 επιπλέον νικητές κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για αγορές από καταστήματα του River West.

Για τις γιορτές του Πάσχα στο χώρο του εμπορικού θα φιλοξενείται ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Το εργαστήρι» και θα προσφέρονται γλυκά, αναψυκτικά και καφές στους επισκέπτες.

Στο River West μπορείτε να βρείτε καταστήματα όπως H&M, Μουστάκας, Carrefour-Μαρινόπουλος, NEXT, Intersport, Adidas, Galerie de Beauté, Mayoral, Oxette-Loisir, Peacocks, Bata, Coffeeway, Du Pareil au même, Hunter, Bijou Brigitte, Man & Manetti, Carven Paris, Camicissima, Vertice και Body Talk. Για καφέ και φαγητό μπορείτε να επιλέξετε τα Il Barretto και Politia Café, ενώ υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης προσφέρει το κατάστημα Fairynails-Fairyhair.

Για τους μικρούς φίλους λειτουργεί δωρεάν χώρος δημιουργικής απασχόλησης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο από τη Λεωφόρο Κηφισού. Για όσους χρησιμοποιούν το μετρό, λειτουργεί λεωφορείο είκοσι θέσεων που πραγματοποιεί δωρεάν τη διαδρομή μεταξύ του σταθμού μετρό του Αιγάλεω και του εμπορικού συγκροτήματος. Για όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, στο ευρύτερο εμπορικό συγκρότημα -που συμπεριλαμβάνει το κατάστημα ΙΚΕΑ- διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης 2.500 θέσεων.