Έναν επιχειρηματία από την Κέρκυρα και έναν Αλβανό από τους Αγίους Σαράντα συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας, καθώς κατηγορούνται για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαν τον 45χρονο κερκυραίο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 34 βιβλιάρια καταθέσεων χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί αν προέρχονται από νόμιμες δουλειές ή από την διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών.

Μαζί με τον επιχειρηματία συνελήφθη και ένας 26χρονος Αλβανός τον οποίο περίμενε να αποβιβαστεί από το πλοίο που εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Κέρκυρα –Άγιοι Σαράντα. Ο 28χρονος του παρέδωσε 139 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών και συνελήφθησαν αμέσως.

Στο σπίτι και το κατάστημα του 45χρονου Έλληνα, κατασχέθηκαν 340 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, έξη ναρκωτικά χάπια, ένας κάλυκας των 7,62 χιλιοστών, 2.843 ευρώ και τρία κινητά με τα οποία επικοινωνούσε για την αγορά και την πώληση των ναρκωτικών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.