Στάση εργασίας δικαστών και εισαγγελέων αύριο

Συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο


ΕΛΛΑΔΑ
8:57
09/03/2011
Στάση εργασίας δικαστών και εισαγγελέων αύριο
4
loading

Πανελλαδική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο από τις 12:00-15:00 οι δικαστές και οι εισαγγελείς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη συνεχώς επιχειρούμενη, όπως αναφέρουν, υποβάθμιση της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση.

Το μεσημέρι οι δικαστές της Αθήνας θα συγκεντρωθούν έξω από τον Aρειο Πάγο στη Λ. Αλεξάνδρας..

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Bagia

  Το θέμα για μένα μπαίνει ως εξής::
  Είτε υπάρχουν εύθικτοι Δικαστές και Εισαγγελείς που παραπέμπουν και δικάζουν σωστά είτε αναρχία (με την έννοια του κάνει ο καθένας ότι γουστάρει αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω του).
  Κι επειδή θέλω να διατηρώ μια ελπίδα για το μέλλον κι έχω χάσει την πίστη μου στους πολιτικούς από αυτά που βίωσα και βιώνω κάμποσες δεκαετίες, επιλέγω το μη χείρον βέλτιστο.
  Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα μια συνειδητοποιημένη κοινωνία να δίνει λύσεις αντί για δικαστικές αποφάσεις, αλλά προτιμώ τις σωστές κοινωνικά δικαστικές αποφάσεις από εύθικτους Δικαστές, έναντι των νομοθετικών τερατουργημάτων των πολιτικών ή του παίρνω το νόμο στα χέρια μου, εγώ ή ο γείτονας ή όποιος τέλος πάντων έχει την μακρύτερη καραμπίνα στα χέρια του...
  Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα των νεκρών αστυνομικών από τους ληστές (όπως και των αστυνομικών που βαράνε αθώους πολίτες αδιάκριτα).
  Αν δεν μασάνε να ρίξουν σε ένοπλους αστυνομικούς θα μασήσουν νομίζεις να ρίξουν σε σένα όταν μπουν στο σπίτι σου?
  Χρειάζομαι ασφάλεια και προστασία τόσο από τους παράνομους παρανόμους, όσο και από τους \"νόμιμους\" παρανόμους, που μόνο σωστοί κι εύθικτοι εισαγγελείς και δικαστές μπορούν να μου την εξασφαλίσουν.
  Μην υποτιμάς την ευθιξία.
  Αυτή λείπει στις μέρες μας
  Άσε που πρώτη φορά ακούω να διαμαρτύρονται δικαστές οργανώνοντας μάλιστα συγκέντρωση για τον συγκεκριμένο λόγο (ότι δεν τους αφήνει η νομοθετική εξουσία να κάνουν σωστά τη δουλειά τους) κι όχι κάποια μισθολογική απαίτηση.

 2. avatar GRINIARIS

  Αν τόσα χρόνια έκαναν σωστά τη δουλειά τους, η χώρα δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο!!!
  Τώρα είναι αργά για ευθιξίες...

  1. avatar moraitis patrinos

   πβω δεν έκαναν σβστα τη δουλειά τουω έδιναν με δικαστικεω αποφασειω αυξησειω στον εαυτό τουω και στα αφεντικά τουω τουω πολιτικουω.

 3. avatar Bagia

  Δικαστές και εισαγγελείς με ευθιξία!!!
  Ίσως να υπάρχει τελικά κάποιο φως στο τούνελ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει