Ιδιαιτέρως αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 27/5 η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας. «Κόκκινος» είναι ο Κηφισός, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στο κέντρο της πρωτεύουσας ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Αθηνών – Κορίνθου ενώ μποτιλιάρισμα καταγράφεται στο λιμάνι του Πειραιά και στους δρόμους γύρω από αυτόν, καθώς και στην παραλιακή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις 5 – 10 λεπτών παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και 20 με 25 λεπτά από Δημοκρατίας έως Κηφισίας.

Παράλληλα καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5 έως 10 λεπτά στην έξοδο για Λαμία, 15 έως 20 λεπτά από Ανθούσα έως Κηφισίας και 20 με 25 λεπτά στην Περιφερειακή Υμηττού Αγ. Παρασκευή – Κηφισίας.

Το μήνυμα της Αττικής Οδού

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.