Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/12) ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών βρέθηκε στο «Καλύτερα δε Γίνεται», όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την τηλεόραση και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα εκεί.

«Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» μου ταίριαζε πάρα πολύ, απλά δεν έκανε τα νούμερα που έπρεπε να κάνει. Κάναμε και 50 εκπομπές βέβαια, δεν κάναμε και λίγες. Δόξα τω Θεώ δεν μου είπαν πολλοί όχι, ήταν λίγοι. Στεναχωριέμαι με την πόρτα, άλλους δεν τους ενδιαφέρει. Εμένα με ενοχλεί, πειράζει», παραδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Εξαρτάται και από τον λόγο που χρησιμοποιεί ο καθένας. Παίζει ρόλο η απάντηση, έτσι δεν είναι; Δεν πειράζει», επισημαίνει χαρακτηριστικά και εμφανώς ενοχλημένος.

«Συζητάω διάφορα πράγματα για την τηλεόραση. Σκέφτομαι – και το έχω συζητήσει αυτό αλλά δεν θέλω να πω κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί – να κάνω ένα μουσικό τηλεπαιχνίδι. Θέλω ο κόσμος να μαθαίνει πράγματα που έχουν να κάνουν με τη μουσική, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Αυτό που με ξενερώνει σε έναν άνθρωπο είναι οι τρόποι του. Έχει να κάνει με το σπίτι του, με τον τρόπο που έχει μεγαλώσει. Από την άλλη, μπορεί να με ενθουσιάσει πάρα πολύ το ταλέντο ενός ανθρώπου.

Δεν είμαι ο μόνος που έκανα καβγάδες με τους τραγουδιστές. Αυτά γίνονταν και παλαιότερα απλώς δεν τα μαθαίναμε ποτέ. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες… τρίτες δεν ξέρω», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γιώργος Θεοφάνους.