Τον τρόμο σκόρπισε ένας άντρας στο κέντρο του Βόλου, καθώς περπατούσε στον δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι στο ένα χέρι του και ένα σακίδιο στο άλλο. Ο φόβος, όμως, χτύπησε κόκκινο όταν ο 60χρονος άντρας μπήκε σε φαρμακείο της πόλης. Φοβούμενοι οι περαστικοί ότι πρόκειται για ένοπλη ληστεία κάλεσαν την Αστυνομία.

Επί τόπου έφτασαβ δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό. Σταμάτησαν στην οδό Γκλαβάνη, αποκλείοντας μάλιστα τη διέλευση οχημάτων. Καταστηματάρχες και πελάτες βγήκαν στον δρόμο να δουν τι συμβαίνει. Αστυνομικοί οδήγησαν τον άνδρα έξω από το φαρμακείο, του πήραν το μικρό μαχαίρι που κρατούσε στο χέρι και προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο αλλά και έλεγχο της τσάντας που κρατούσε.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, ο φαρμακοποιός διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απειλή και ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο οδήγησαν τον άνδρα έξω από το φαρμακείο, του πήραν το μικρό μαχαίρι που κρατούσε στο χέρι και προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο αλλά και έλεγχο της τσάντας που κρατούσε. Ο ίδιος έδειχνε να τα έχει χαμένα.

Όπως προέκυψε, το μαχαίρι το κρατούσε αφηρημένος χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι το κρατάει. Από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε κάτι επιλήψιμο και οι αστυνομικοί άφησαν τον άνδρα να φύγει χωρίς να προχωρήσουν σε σύλληψη.