Υλικά

sidagi.gr

Υλικά

Για 2-4 άτομα

5 μεγάλα κομμάτια πεπόνι κομμένα σε κύβους
1 τσαμπί πράσινο σταφύλι
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ


Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα μαζί με τα σταφύλια, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.

Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.