Υλικά



Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας.

Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ανακατεύουμε τα υλικά και η σάλτσα είναι έτοιμη.

Αν τη συνδυάσουμε με κρέας, καλό είναι να το βάλουμε μέσα στη σάλτσα για 60 λεπτά, να μαριναριστεί.


Υλικά

3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού

1 κουταλιά της σούπας ουίσκι

2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr