Υπάρχει κάτι καλύτερο από μια μεγάλη στοίβα αφράτες τηγανίτες ένα πρωινό Σαββάτου ή Κυριακής -ή πραγματικά, οποιοδήποτε πρωινό, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς; Με βούτυρο και φρούτα, περιχυμένες με σιρόπι σφενδάμου, οι τηγανίτες αποτελούν το τέλειο γλυκό ξεκίνημα της ημέρας.

Αν όμως έχετε δοκιμάσει ποτέ να φτιάξετε σπιτικά pancakes, ξέρετε ήδη ότι μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να τα φτιάξετε καλά, ανεξάρτητα από το αν τα φτιάχνετε από το μηδέν ή αν χρησιμοποιείτε κάποιο έτοιμο μείγμα από κουτί.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα για να βεβαιωθείτε ότι οι τηγανίτες σας βγαίνουν αφράτες, αλλά υπάρχει μία εξαιρετική προσθήκη που μπορεί να απογειώσει τη γεύση τους αποτελεσματικά.

Η προσθήκη μπαχαρικών απογειώνει τη γεύση

Πάνκεικς - Τηγανίτες

Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε λίγη επιπλέον γεύση στις τηγανίτες σας είναι να κοιτάξετε στο ράφι με τα μπαχαρικά σας όταν φτιάχνετε το μείγμα σας, ειδικά αν αυτό το μείγμα είναι έτοιμο. Η κανέλα είναι μια φανταστική επιλογή και η ζεστασιά της θα δώσει στις τηγανίτες σας ένα παρόμοιο γευστικό προφίλ με αυτό του τοστ με κανέλα, εξηγεί το Spiceography. Άλλα ζεστά και αρωματικά μπαχαρικά, όπως το τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το μοσχοκάρυδο, αποτελούν, επίσης, εξαιρετικές προσθήκες. Για μια πιο φρέσκια πινελιά, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο κάρδαμο ή το ξύσμα από το αγαπημένο σας εσπεριδοειδές.

Ενώ τα μεμονωμένα μπαχαρικά μπορούν να σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις τηγανίτες σας, μπορείτε, επίσης, να αναζητήσετε μείγματα μπαχαρικών για ακόμη μεγαλύτερο βάθος γεύσης. Το Spiceography συνιστά τα μπαχαρικά για μηλόπιτα, chai spice, gingerbread spice και το αγαπημένο φθινοπωρινό άρωμα, το μπαχαρικό για κολοκυθόπιτα. Για μια «τολμηρή και δυναμική γεύση», δοκιμάστε να προσθέσετε κάποιο μείγμα από κινέζικα μπαχαρικά.

Οι ιδανικές προσθήκες για αλμυρά pancakes

Πάνκεικς - Τηγανίτες

Και ενώ οι τηγανίτες είναι συχνά γλυκές, υπάρχει και η εκδοχή των αλμυρών. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Tanner Agar εξηγεί στο Eat This, Not That! ότι η προσθήκη αλμυρών μπαχαρικών όπως ρίγανη και θυμάρι ενδείκνυται για πιο αλμυρές τηγανίτες. Ή μπορείτε να δοκιμάετε μια ή δύο πρέζες πιπέρι καγιέν ή μαύρο πιπέρι για να τις κάνετε πιο πικάντικες και να αναβαθμίσετε το μείγμα σας.