Υλικά

  • 1 κιλό γαρίδες
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. κύμινο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 μέτριο λάιμ
  • 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το αβοκάντο και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.