Υλικά

  • 1 τορτίγια
  • 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • 1/3 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
  • 5 ντοματίνα κομμένα στη μέση
  • Φρέσκα φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε την τορτίγια σε ένα ταψί και απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα αφήνοντας ένα εκατοστό από τις άκρες.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με το τυρί και προσθέστε τα ντοματίνια.
Βήμα 4
Ψήστε μέχρι το τυρί να λιώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα και η βάση να είναι τραγανή, περίπου για 10 λεπτά.
Βήμα 5
Βγάλτε από το φούρνο, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.