Υλικά

  • 1 τορτίγια
  • 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • 1/3 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
  • 5 ντοματίνα κομμένα στη μέση
  • Φρέσκα φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε την τορτίγια σε ένα ταψί και απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα αφήνοντας ένα εκατοστό από τις άκρες.
  3. Πασπαλίστε με το τυρί και προσθέστε τα ντοματίνια.
  4. Ψήστε μέχρι το τυρί να λιώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα και η βάση να είναι τραγανή, περίπου για 10 λεπτά.
  5. Βγάλτε από το φούρνο, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και απολαύστε.