Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
  • 6 μεσαίες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το λουκάνικο και τις πατάτες.
  2. Καλύψτε με ένα καπάκι και αφήστε να μαγειρευτούν για 25 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
  3. Προσθέστε την κόκκινη και κίτρινη πιπεριά και συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.