Υλικά

  • 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
  • 2 αυγά
  • 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
  • Λίγη κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
  • Μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, χτυπάτε στο μπλέντερ τα αυγά, το αλεύρι, τη μπανάνα, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε χυλό, χωρίς να έχει σβόλους.
  2. Βάλτε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να ζεσταθεί.
  3. Τοποθετείστε στο τηγάνι δύο κουταλιές από το χυλό και αφήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά
  4. Μόλις είναι έτοιμες οι τηγανίτες, σερβίρετε με μέλι