Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλο κουρού
  • 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 αβγά
  • 150 γρ. φέτα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.
Βήμα 3
Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
Βήμα 4
Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 5
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 6
Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.
Βήμα 7
Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.
Βήμα 8
Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.
Βήμα 9
Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).
Βήμα 10
Ψήστε για 35 λεπτά.
TAGS