Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλο κουρού
  • 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 αβγά
  • 150 γρ. φέτα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
  2. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.
  3. Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
  4. Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.
  5. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  6. Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.
  7. Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.
  8. Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.
  9. Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).
  10. Ψήστε για 35 λεπτά.