Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλο κουρού
  • 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 αβγά
  • 150 γρ. φέτα
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο λάδι
  • 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.
Βήμα 3
Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
Βήμα 4
Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 5
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 6
Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.
Βήμα 7
Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.
Βήμα 8
Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.
Βήμα 9
Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).
Βήμα 10
Ψήστε για 35 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.