Το καθόλου υγιεινό, αλλά απαράμιλλα γευστικό μυστικό μαγειρικής

Σεφ και food editor υποστηρίζει πως πιάτο ανεβαίνει επίπεδο


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
13:56
06/01/2020
4
loading

Αν θέλετε να πετύχετε γεύση επιπέδου αστεριών Michelin, μας λέει η σεφ και food editor Sarah Stiefvater, τότε πρέπει να σκεφτείτε ανατρεπτικά.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις εδώ, παρά ένα κόλπο βγαλμένο λέει από τα παλιά.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τηγανίσετε μπέικον για ένα λαχταριστό πρωινό ή brunch, μην πετάξετε το λίπος από το τηγάνι. Αντιθέτως, αποθηκεύστε το σε ένα βαζάκι μέσα στο ψυγείο.

Όταν χρειαστεί λοιπόν να μαγειρέψετε κάτι που προετοιμάζεται σε λάδι, αντικαταστήστε το ελαιόλαδο με το λίπος του μπέικον.

«Δεν θα θελήσετε να ξαναφάτε λαχανάκια Βρυξελλών με τον παλιό τρόπο!», γράφει χαρακτηριστικά…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
  1. avatar Τι νομίζεις; Τρώνε σαν εσένα;

    Ο Κούλης και η παρέα του τέτοια τρώνε.
    Μαζί με αστακούς, καραβίδες και σφυρίδες.

    1. avatar criskalts

      Χαλασμένο μαζουτ πρέπει ν καις...

  2. avatar Νοστιμότατα

    Γιατί δεν είμαστε όλοι κακομαθημένα κοριτσάκια!!!!

  3. avatar Νέλλη

    Γιατί να θέλει κάποιος να φάει λαχανάκια Βρυξελλών, όπως και αν είναι μαγειρεμένα????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει