Υλικά

  • 1 φλ. του καφέ καστανό ρύζι
  • 50 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 πιπεριά
  • 5 ελιές
  • Παρμεζάνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζετε νερό σε μία κατσαρόλα.
  2. Μόλις βράσει προσθέτετε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
  3. Κόβετε τις ελιές σε ροδέλες. Μόλις το ρύζι πιει τα υγρά του και μοιάζει με χυλό, ρίχνετε τις ελιές και ανακατεύετε.
  4. Το ριζότο σας είναι έτοιμο. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα, σερβίρετε και απολαμβάνετε.