Υλικά για 6 άτομα

  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
  • 180 γραμμάρια τυρί ένταμ τριμμένο
  • 200 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
  • 180 γραμμάρια γκούντα τριμμένο
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
  • 200 γραμμάρια γάλα
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένος άνηθος

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις και τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Στον πάγκο της κουζίνας ανοίγετε το φύλλο κρούστας και κόβετε σε πλατιές λωρίδες.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τυριά μαζί με το γάλα και τον άνηθο ψιλοκομμένο για τη γέμιση.
Βήμα 3
Βουτυρώνετε το κάθε φύλλο, βάζετε αρκετή γέμιση στην αρχή του φύλλου και τυλίγετε κατά μήκος σε ρολό. Τέλος αλείψτε λίγο βούτυρο στα ρολά.
Βήμα 4
Στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
TAGS