Υλικά για 2 άτομα

  • ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
  • μαϊντανό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνετε να βράσει.
Βήμα 2
Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τα τορτελίνια και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα σουρώνετε.
Βήμα 4
Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
Βήμα 5
Προσθέτετε το γιαούρτι.
Βήμα 6
Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
Βήμα 7
Διακοσμείτε με φύλλα μαϊντανού.
TAGS