Αρνίσια παϊδάκια με ελιές και αγκινάρες

Λαχταριστό πιάτο για το μεσημεριανό


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
22:05
11/05/2019
1
loading

Υλικά για 4 άτομα

  • 12 αρνίσια παϊδάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
  • 4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
  • 50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες
  • 100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
  • Φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  2. Μαγειρεύετε τα παϊδάκια 4- 5  λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Χαμηλώνετε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτετε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά.
  5. Ξαναβάζετε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
  6. Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μια βλακεία και μιση

    Μόνο για παιδαξια που βρομάνε και δε τρώγονται διαφορετικά. Αλάτι μόνο άντε και λίγο πιπέρι... ρίγανη όχι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει