Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και κοπανισμένα
 - 112 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
 - 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σπανάκι
 - 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες προαιρετικά
 - 1 κουταλάκι σούπας βούτυρο
 - ¼ του φλιτζανιού ξερό λευκό κρασί
 - ¼ του φλιτζανιού νερό
 - 1 κουταλάκι σούπας νερό
 - 1 ½ κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ
 
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια, το σπανάκι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνετε στην άκρη.
 - Μοιράζετε το μείγμα με των μανιταριών στα δύο φιλέτα κοτόπουλου (έχετε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα ανοίξει) και τυλίγετε καθένα σε ρολό.
 - Τα στερεώνετε στη συνέχεια καλά με οδοντογλυφίδα.
 - Λιώνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι και φροντίζετε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.
 - Προσθέτετε κρασί, ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζετε την κατσαρόλα.
 - Αφήνετε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
 - Βάζετε τα ρολά σε μια πιατέλα και προσθέτετε στην κατσαρόλα το νισεστέ λιωμένο ή το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό.
 - Ανακατεύετε μαζί με τα υγρά του το κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα.
 - Γαρνίρετε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρετε.