Υλικά

  • 2 κιλά μεγάλες γαρίδες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
  • φρέσκο ​​χυμό από 4-6 λάιμ
  • 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
  • 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σως
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 αβοκάντο αποφλοιωμένο και κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τις γαρίδες σε μικρά κομμάτια. Τοποθετείτε τις γαρίδες και το χυμό lime σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε.
  2. Τα αφήνετε για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι γαρίδες να γίνουν διάφανες.
  3. Προσθέτετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι και κόλιαντρο, ανακατεύετε, καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  4. Βγάζετε στη συνέχεια από το ψυγείο και ανακατεύετε με τη σάλτσα Worcestershire, κέτσαπ, τσίλι σως, αλάτι και πιπέρι.
  5. Γαρνίρετε με το ψιλοκομμένο αβοκάντο και σερβίρετε.