Υλικά για 2 άτομα

  • 4 πανσέτες
  • μισή πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
  • 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
  • φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε.
Βήμα 3
Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Βήμα 4
Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.