Υλικά για 2 άτομα

  • 4 πανσέτες
  • μισή πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
  • 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
  • φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε.
Βήμα 3
Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Βήμα 4
Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.
TAGS