Υλικά για 2 άτομα
- 4 πανσέτες
- μισή πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
- 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε.
Βήμα 3
Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Βήμα 4
Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.