Υλικά

  • 6 φτερούγες κοτόπουλου

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ για να δημιουργήσετε μια κολλώδη σάλτσα.
  2. Τοποθετείτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε μία στρώση σε ένα φαρδύ, ρηχό ταψί.
  3. Ρίχνετε τη μαρινάδα πάνω από το κοτόπουλο, καλύπτετε με διαφανή μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για να μαριναριστεί για 24 ώρες.
  4. Ζεσταίνετε το μπάρμπεκιου ή το τηγάνι.
  5. Ψήνετε τις φτερούγες για 15-20 λεπτά, γυρνώντας τις συχνά. Σερβίρετε με ρύζι.