Υλικά

  • 2 κ. γλυκού και 2 κ. σούπας ζάχαρη
  • 1/2 λάιμ
  • 3 και ½ φλ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια, κομμένο σε κύβους
  • ½ φλ. τεκίλα
  • 3 κ. σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
  • 1 κ. σούπας λικέρ με γεύση πορτοκάλι
  • φέτες από λάιμ και καρπούζι για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

  1. Τοποθέτησε τα 2 κ. γλυκού ζάχαρη σε ένα μπολ.
  2. Τρίψε το στόμιο από 6 ποτήρια με το 1/2 λάιμ και έπειτα βούτηξέ τα στο μπολ με τη ζάχαρη.
  3. Σε ένα μπλέντερ πρόσθεσε τα φλιτζάνια με το καρπούζι, την τεκίλα, το φρέσκο χυμό λάιμ, τις 2 κ. σούπας ζάχαρη και το λικέρ πορτοκάλι.
  4. Χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν ένα.
  5. Γέμισε κάθε ποτήρι μέχρι τη μέση με τριμμένο πάγο.
  6. Μοίρασε αναλογικά στα 6 ποτήρια τη μαργαρίτα που έφτιαξες.
  7. Στόλισε κάθε ποτήρι με φέτες λάιμ και καρπούζι.