Υλικά

  • 250 γρ. κουβερτούρα
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 4 αβγά
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη δυνατά μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  3. Προσθέτουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα στο μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό.
  4. Ρίχνουμε σιγά – σιγά το αλεύρι χτυπώντας και ρίχνουμε και την βανίλια.
  5. Με ένα κομμάτι βούτυρο, βουτυρώνουμε το ταψί μας, ρίχνουμε το μίγμα μας και απλώνουμε καλά.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 20-25 λεπτά.
  7. Βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει και ύστερα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα.