Υλικά

  • 3 αυγά βρασμένα σφιχτά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τα σπόρια
  • 3 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  • 5-6 μικρά αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 4-5 κ.σ. καλαμπόκι
  • 1 λεμόνι
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • αλάτι
  •  πιπέρι
  • 250 γρ. σουρίμι

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε το σουρίμι και σε ένα μπολ ρίχνετε το κρεμμύδι, την κάπαρη, τη ντομάτα, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το σουρίμι και τα αυγά.
  2. Ανακατεύετε, ρίχνετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και στύβετε το μισό λεμόνι.
  3. Μετά βάζετε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθεί.
  4. Δοκιμάζετε και προσθέτετε κατά βούληση αλάτι, πιπέρι λεμόνι. Το βάζετε σε τάπερ κλειστό για μια ώρα να ενωθούν καλά οι γεύσεις.
  5. Μετά βάζετε τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα και σερβίρετε.