Υλικά

  • 2 φιλέτα γαλοπούλα στήθος κομμένο σε φέτες
  • λίγο ηλιέλαιο
  • ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • ροζ και πράσινο πιπέρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
  • Λίγο ροζέ κρασί

Εκτέλεση

  1. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρετε τη γαλοπούλα μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά.
  2. Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, στο οποίο ρίχνετε το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού.
  3. Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.
  4. Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.