Υλικά

  • 600 γρ. κιμά
  • 4 αυγά  
  • 5 κοτσανάκια μαϊντανό, ψιλοκομμένα
  • 1 κ. γλ. μείγμα από αρωματικά μπαχαρικά
  • 2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ. σ. φρυγανιά
  • Αλάτι κατά βούληση

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τα μπαχαρικά, τη φρυγανιά και τον ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
  2. Χωρίστε σε τέσσερα ίσα μέρη και πλάστε τα σε σχήμα μπιφτεκιού με «φωλιά» στο κέντρο.
  3. Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και σπάστε ένα αυγό σε κάθε φωλιά.
  4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι ο κιμάς να αποκτήσει ένα καστανό χρώμα και το αυγό να ψηθεί καλά.
  5. Αν θέλετε, μπορείτε να τρίψετε λίγο κίτρινο τυρί σε κάθε φωλιά και να τις τοποθετήσετε ξανά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.