Φορολοταρία Οκτωβρίου: Έγινε η κλήρωση, πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
16:32
28/11/2019
Φορολοταρία Οκτωβρίου: Έγινε η κλήρωση, πώς θα δείτε αν κερδίσατε
1
loading

Η 34η κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου 2019 έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου για τα 1.000 ευρώ.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς της κλήρωσης της 28ης Νοεμβρίου 2019

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό σε αυτήν, θα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS, να μπείτε στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar alex821

    Προσπαθώ να καταλάβω τι νόημα έχει κάθε φορά να μας δείχνετε το pdf. Δεν είναι ότι παίξαμε κάποια νούμερα, αυτόματα βγαίνουν τα νούμερά μας, αυτόματα και οι νικητές. Για να ξέρουμε τους λαχνούς μας θα πρέπει να μπούμε στην ΑΑΔΕ και μόλις μπούμε θα δούμε κι αν έχουμε κερδίσει. Το συγκεκριμένο αρχείο είναι παντελώς άχρηστο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει