Κατακόρυφα ανέβηκαν οι τιμές στα καταλύματα τις Απόκριες και μάλιστα όσοι περίμεναν να κλείσουν τελευταία στιγμή βρέθηκαν προ εκπλήξεως, με τις τιμές των ξενοδοχείων και των σπιτιών μέσω Airbnb να χτυπούν κόκκινο.

Για τρεις διανυκτερεύσεις στην Πάτρα, σύμφωνα με το Mega, οι τιμές ξεκινούν από τα 500 ευρώ και φθάνουν και τις 2.000 ευρώ. Η μίσθωση διαμερίσματος μέσω πλατφόρμας κυμαίνονταν έως και χθες από 750 ευρώ έως και 1.400 ευρώ.

Οι τιμές ζαλίζουν και για όσους επέλεξαν την τελευταία στιγμή να περάσουν το τριήμερο στην Ξάνθη. Ένα δίκλινο δωμάτιο κοστίζει από 560 ευρώ και φθάνει και τα 1.000 ευρώ, ενώ όσοι έκλεισαν μέσω Airbnb πλήρωσαν από 700 έως και 1800 ευρώ.

Το Ρέθυμνο γέμισε ζωή και θυμίζει καλοκαίρι με τις τιμές στα ξενοδοχεία να είναι πιο προσιτές σε σχέση με άλλους καρναβαλικούς προορισμούς, καθώς ξεκινούν για τα ξενοδοχεία από 350 ευρώ και φθάνουν τα 1.120.

Ανάρπαστα έγιναν τα διαμερίσματα μέσω Αirbnb. Οι πληρότητες είναι κοντά στο 100%

Το ξέφρενο πάρτι στο καρναβάλι στο Γαλαξίδι προσέλκυσε πολλούς ταξιδιώτες και όσοι το άφησαν για τελευταία στιγμή βρήκαν μόνο κατόπιν ακύρωσης ή σε κοντινό προορισμό. «Υπάρχει μία μικρή αύξηση στην τιμή ένα 10% διότι το καρναβάλι φέρει καταστροφές, λερώνονται σεντόνια πετσέτες είναι το αλευρομουτζούρωμα που δεν βγαίνει»

Πολλοί λάτρεις του σκι προτίμησαν για το τριήμερο την Αράχωβα και τον Παρνασσό. Το κόστος για δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ξενοδοχείου ξεκινά από τα 825 ευρώ και φθάνει ακόμα και τα 2.300 ευρώ. Η διαμονή σε airbnb ξεκινά από 240 ευρώ. Και στο Ναύπλιο η πληρότητα των καταλυμάτων αγγίζει το 100%.