Οι συνολικές καταθέσεις στην Κύπρο, τον Απρίλιο 2014, παρουσίασαν αύξηση κατά 266,3 εκατ. ευρώ (σε όρους μηνιαίων συναλλαγών), σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Κεντρική Τράπεζα.
Σημειώνεται ότι τα αντίστοιχα στοιχεία για τον Μάρτιο ανέρχονταν στα 247,2 εκατ. ευρώ.

Τον ίδιο μήνα, τα υπόλοιπα των καταθέσεων (πριν τις αναταξινομήσεις, τις συναλλαγματικές και άλλες αναπροσαρμογές) αυξήθηκαν κατά 208,0 εκατ. και ανήλθαν στα 46,4 δισ. ευρώ.

Τα συνολικά δάνεια μειώθηκαν κατά 164,3 εκατ. ευρώ (σε όρους μηνιαίων συναλλαγών) σε σύγκριση με μείωση 356,4 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο 2014.

Τα υπόλοιπα των δανείων (πριν τις αναταξινομήσεις, τις συναλλαγματικές και άλλες αναπροσαρμογές) μειώθηκαν κατά 683,5 εκατ. ευρώ και έφτασαν στα 61,4 δισ. ευρώ.

Τα στατιστικά στοιχεία καταθέσεων και δανείων των ΝΧΙ με μήνα αναφοράς τον Απρίλιο 2014, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Κεντρική Τράπεζα, περιλαμβάνονται στην έκδοση Νομισματικές και Χρηματοοικονομικές Στατιστικές, Μαΐου 2014.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.