Την επιδότηση 80 επιχειρήσεων-μελών του, για την εξασφάλιση χώρου στη συμμετοχή του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην 78η ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου), που φέτος διοργανώνεται από τον ενιαίο πλέον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ-HELEXPO AE, γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση το ΕΒΕΘ.

Χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία ενδυνάμωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, επιθυμώντας να συμβάλει σε αυτήν, σε συνδυασμό με την πάγια τακτική του να στηρίζει την επιχειρηματικότητα, αποφάσισε την ενοικίαση του Περιπτέρου 10, προκειμένου να στεγάσει, επιχειρήσεις – μέλη του στα περισσότερα από 1.100 τμ που διαθέτει.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ», ξεκινά στις 17 Ιουλίου και μπορούν να συμμετέχουν όσες επιχειρήσεις είναι μέλη του επιμελητηρίου και έχουν εξοφλήσει και τη συνδρομή του 2013.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα αναπτυχθεί η φετινή ΔΕΘ, Καινοτομία- Τεχνολογία- Ανάπτυξης- Εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με το μήνυμα της «αναγέννησης» του θεσμού της, σημειώνει το ΑΜΠΕ, θα αποτελέσουν, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες, αλλά και πόλο έλξης για περισσότερους από 200.000 επισκέπτες, που αναμένονται φέτος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.