ΑΑΔΕ: Δεν τίθεται θέμα αύξησης της τιμής των τσιγάρων

Τι διευκρινίζουν κύκλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22:37
23/01/2019
ΑΑΔΕ: Δεν τίθεται θέμα αύξησης της τιμής των τσιγάρων
4
loading

Δεν τίθεται θέμα αύξησης της τιμής των τσιγάρων όπως διευκρινίζουν κύκλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και τονίζουν που η απόφαση στο ΦΕΚ αφορά μόνο τα λαθρεμπορεύματα.

Με αφορμή δημοσιεύματα περί της απόφασης του διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή, για τον καθορισμό της Σταθμισμένης Μέσης Τιμής (Σ.Μ.Τ.) λιανικής πώλησης των τσιγάρων για το έτος 2019 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, που προβλέπει την αύξηση της τιμής των τσιγάρων, διευκρινίζεται ότι οι τιμές λιανικής πώλησης καθορίζονται ελεύθερα.

Η μέση σταθμισμένη τιμή που καθορίζεται στην συγκεκριμένη απόφαση, βγαίνει κάθε έτος και χρησιμοποιείται μόνο ως βάση για τον υπολογισμό των επιβαρύνσεων των τσιγάρων που κατάσχουν οι τελωνειακές και άλλες διωκτικές αρχές, δηλαδή τα λαθρεμπορεύματα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar αναθεματισμενοι…..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  οχι αλλες αυξησεις......το πετρελαιο θερμανσης ειναι απλησιααστο...το 14 κοστιζε 70 λεπτα......ποιους στηριζετε ??το κεφαλαιο????[...],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 2. avatar Sotiris

  Απλά να σημειώσω ότι όταν μιλάμε για ΑΑΔΕ, μην νομίζει κανείς ότι μιλάμε για Έλληνες, ή για Ανεξάρτητη Αρχή όπως λέει ο τίτλος της ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  Είναι μια καθόλα Γερμανική Εταιρεία, Γερμανικών Συμφερόντων και Ενεργειών 100%, με έγκριση και υπογραφή του εθνικού μας Ψεύτη, που ακόμη και ο Πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα ούτε καθαρίστρια να προσλάβει.

 3. avatar Χρηστος

  Μην το χαλάτε τώρα για του δημοσιογραφισκους... Αφού πριν αναρτήσουν κάτι το ελέγχουν επαρκώς και έχουν την πνευματική ικανότητα να το κατανοούν... Εξάλλου δεν τους ενδιαφέρουν τα κλικαρισμασματα και η δημιουργία πανικού....

 4. avatar …..

  κακως.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει