Πότε κληρώνει η φορολοταρία Δεκεμβρίου 2018 για τα 1.000 ευρώ

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
7:29
23/12/2018
Πότε κληρώνει η φορολοταρία Δεκεμβρίου 2018 για τα 1.000 ευρώ
3
loading

Κληρώνει η φορολοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου 2018 των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο TAXISnet την ίδια ημέρα.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών που λαμβάνονται υπόψη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων, ως εξής:

 • Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
 • Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
 • Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
 • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Π.χ. για συνολικό άθροισμα συναλλαγών τριακοσίων (300) ευρώ, αντιστοιχούν διακόσιοι (200) λαχνοί. Οι εκατό (100) προκύπτουν από τα πρώτα εκατό (100) ευρώ και οι επόμενοι εκατό (100) από τα υπόλοιπα διακόσια (200) ευρώ.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Αν κάποιος ξέρει…

  .... κάποιον, που ξέρει κάποιον, που ξέρει κάποιον άλλο, που ξέρει...... ή έχει ακούσει..... κάποιον που να κέρδισε, ας έρθει να μου το πει παρακαλώ.....

 2. avatar ROBOCOP

  Σου παίρνουν οι αριστεροί τα λεφτά με φόρους και μετά κάνουν και κλήρωση με κάποια απ αυτά για να τα μοιράσουν και να φαίνονται "καλοι" στα μάτια των σανόβλακων. Αλλα βρήκαν κορόιδα και τα κάνουν. Καλά κάνουν.

 3. avatar samos5312

  απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη,
  απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη,
  απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη,
  απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη, απατη,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει