Νέα δεδομένα στην πώληση του «Υγεία» φέρνει η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε η Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών Α.Ε., εταιρεία που ελέγχει τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, για την εξαγορά του ποσοστού της MIG.

Η προσφορά προς τη MIG έγινε με τίμημα 0,95 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά και σε συνεργασία με το αμερικάνικο fund ΗIG Capital, που ισχύει όμως υπό την προϋπόθεση πως θα διεξαχθεί νομικός και οικονομικός έλεγχος (due diligence).

Την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής του στον Όμιλο Υγεία από την «Αποστολόπουλος Συμμετοχών» ανακοίνωσε προς τις αρμόδιες χρηματιστηριακές Αρχές ο Όμιλος συμμετοχών MIG.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της MIG, «η Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών («MIG») ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 30.6.2018 έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρία Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών Α.Ε. (Αποστολόπουλος Συμμετοχών) πρόταση εξαγοράς του συνολικού πακέτου μετοχών της MIG στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία Α.Ε. (Υγεία) με τιμή αναφοράς €0,95 ανά μετοχή υπό την αίρεση διενέργειας σχετικού οικονομικού και νομικού ελέγχου του Υγεία. Η πρόταση εξαγοράς βασίζεται σε μη δεσμευτική προσφορά για την χρηματοδότηση της πρότασης από την H.I.G. Capital International. Η πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών θα τεθεί υπόψιν των αρμοδίων οργάνων της MIG τα οποία θα λάβουν σχετικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαδικασία».