Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Σημαντική ανοδική αντίδραση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, μετά τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων συνεδριάσεων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται αυτή την ώρα στις 1.440,62 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,92%, αλλά με χαμηλό τζίρο που δεν πείθει για την ένταση της ανόδου και μόλις και μετά βίας ανέρχεται στα 55,52 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,82%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,62% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο 0,56%.

Τη μεγαλύτερη άνοδο από τις μετοχές του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης καταγράφουν η Βιοχάλκο (+5,12%), η Eurobank (+4,14%), η Alpha Bank(+3,66%) και η Ελλάκτωρ(+3,96%), ενώ μικρή πτώση σημειώνουν μόνο οι μετοχές της ΔΕΗ(-122%) και του ΟΠΑΠ(-0,34%).

69 μετοχές κινούνται ανοδικά, 75 πτωτικά και 40 παραμένουν σταθερές.