Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Περιορισμένες διακυμάνσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηριου, εν μέσω ασθενούς ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.425,97 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,04%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,72 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,03%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,17%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του Δ.Α.Α (+1,23%), της Ελλάκτωρ (+0,74%), της Lamda Development (+0,71%) και της Viohalco (+0,69%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-0,82%) και της Εθνικής (-0,74%).

Ανοδικά κινούνται 51 μετοχές, 21 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κτήμα Λαζαρίδη +3,37% και ΣΙΔΜΑ +3,13%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λεβεντέρης (κ) -6,45% και Trastor -4,35%.