Ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, την «Thessfashion», διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (9-17/9) το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης (ΒΕΘ), με στόχο την προβολή και ενίσχυση της εξωστρέφειας των κλάδων αυτών, μέσα από μια σειρά events, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του το ΒΕΘ, στην «Thessfashion» θα συμμετάσχουν ηχηρά ονόματα της μόδας (σχεδιαστές μόδας και εκπρόσωποι πετυχημένων επιχειρήσεων), ενώ το «παρών» θα δώσουν επιχειρήσεις – μέλη του ΒΕΘ, αλλά και επιχειρήσεις – μέλη των Εμποροβιομηχανικών Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Κοζάνης και Αιτωλοακαρνανίας.

40 επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην «Thessfashion» είναι περί τις 40, καταλαμβάνοντας επιφάνεια 1.600 τ.μ. στο περίπτερο 16 όπου θα εγκατασταθεί, ενώ θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις μόδας, ανοιχτές για το κοινό, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (γυναικείο, αντρικό ένδυμα, υπόδημα και αξεσουάρ) και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (παιδικό ένδυμα).

Τα εγκαίνια του Thessfashion αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Πέραν της ειδικής συμμετοχής που διοργανώνει στο περίπτερο 16, το ΒΕΘ συμμετέχει και στο περίπτερο 2 ενώνοντας τις δυνάμεις του με τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια Αθηνών και Πειραιά, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Ενημερωθείτε καθημερινά για όλα όσα απασχολούν την καθημερινότητα της μικρομεσαίας επιχείρησης στο SMEs Daily. Κάντε click ΕΔΩ για να εγγραφείτε.