Σπάνιο φαινόμενο: Κοπάδι εκατοντάδων δελφινιών πηδούν το ένα μετά το άλλο πάνω από το νερό

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
1:20
17/08/2020
Σπάνιο φαινόμενο: Κοπάδι εκατοντάδων δελφινιών πηδούν το ένα μετά το άλλο πάνω από το νερό
1
loading

Μπροστά σε ένα απρόσμενο υπερθέαμα βρέθηκαν κάποιοι τυχεροί στην Καλιφόρνια, που είχαν βγει στα ανοιχτά της παραθαλλάσιας περιοχής Ντάνα Πόιντ προκειμένου να παρακολουθήσουν φάλαινες αλλά κατέληξαν να απολαμβάνουν εμβρόντητοι μια μοναδική «παράσταση» από εκατοντάδες δελφίνια.

Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά, περιγράφουν οι μάρτυρες του καθηλωτικού σκηνικού, όταν περίπου 300 δελφίνια άρχισαν να κινούνται δίπλα τους με απίστευτη ταχύτητα και να πηδούν το ένα μετά το άλλο πάνω από το νερό.

Αγνωστο παραμένει τι ήταν αυτό που οδήγησε στον σχηματισμό αυτής της πρωτοφανούς σε μέγεθος «συμμορίας», όμως εικάζεται ότι είτε προσπαθούσαν να ξεφύγουν από κάποιον θηρευτή ή κυνηγούσαν την τροφή τους. Αν δεν συνέβαινε τίποτα από τα δύο, επισημαίνουν οι ειδικοί, ίσως απλά πήγαιναν να συναντήσουν ένα άλλο κοπάδι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Δελφινι

    Γένος θηλαστικών ,το σώμα του είναι σάν αδράχτι . Συναντιέται σε όλες τις θάλασσες και τούς μεγάλους ποταμούς , στο πέλαγος ή τις ακτές σε ομάδες . Συνοδεύει τα πλοία κοντά στα οποία κολυμπά με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα , βουτά και ξανακάνει πηδήματα σα να παίζει με τα κύματα . Ζη 100 χρόνια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει