Το πανταχού παρόν Pornhub εγκαινίασε μια αλλιώτικη καμπάνια για να σωθούν οι ωκεανοί, δωρίζοντας ποσά στον μη κυβερνητικό οργανισμό Ocean Polymers, ο οποίος προσπαθεί να αλλάξει τη σχέση μας με το πλαστικό και τη μόλυνση.

Πόσα θα δώσει; Εξαρτάται κυριολεκτικά από μας. Να πώς δουλεύει το πράγμα.

Το Pornhub έφτιαξε λοιπόν ένα βίντεο με ένα από τα πλέον δημοφιλή ερασιτεχνικά ζευγάρια της ιστοσελίδας, που επιδίδονται στη γενετήσια πράξη σε μια από τις πλέον βρόμικες παραλίες της οικουμένης.

Θέλοντας να δώσει έμφαση στο πώς τα σκουπίδια καταστρέφουν ένα κατά τα άλλα ειδυλλιακό σκηνικό, ο χρήστης δεν μπορεί να δει ούτε τους πρωταγωνιστές γυμνούς ούτε και τις περιπτύξεις τους, καθώς αποκρύπτονται από σορούς σκουπιδιών.

Έπειτα από λίγα λεπτά ωστόσο, τα συνεργεία του Pornhub αρχίζουν και καθαρίζουν την παραλία, αποκαλύπτοντας την πορνογραφία σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Όποιος μπει και δει το βίντεο στην ιστοσελίδα, ο κολοσσός της online πορνογραφίας θα δίνει ένα ποσό στο Ocean Polymers, που καθαρίζει τον πλανήτη μία ακτή τη φορά.

Όπως είπε και η Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, μπορεί το site τους να είναι γεμάτο βρομιά, αυτό δεν σημαίνει όμως πως έτσι πρέπει να είναι και οι παραλίες μας.

«Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος και πρέπει να δουλέψουμε από κοινού για να βρούμε λύσεις». Κι έτσι η λύση μπορεί κάλλιστα να έρθει από κει πραγματικά που δεν την περιμένεις…