Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά αυτό που ισχύει για τα μικρά παιδιά ισχύει και για τους σκύλους, ένα σταθερό καθημερινό πρόγραμμα τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς και κατ’ επέκταση χαρούμενους. Τι γίνεται όμως όταν χρειάζεται να αποχωριστούμε το κατοικίδιο μας για κάποιες μέρες; Πώς εξασφαλίζουμε ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί ένα πρόγραμμα κατάλληλο για να αισθάνεται χαρούμενο κι ασφαλές όσο είμαστε μακριά; Τις απαντήσεις έχει το πρότυπο ξενοδοχείο σκύλων, I LOVE DOGS. ettyte Χτισμένο σε 12 καταπράσινα στρέμματα στους πρόποδες της Πάρνηθας, το Ι LOVE DOGS δεν μοιάζει με κανένα άλλο ξενοδοχείο σκύλων που έχουμε δει. Οι εγκαταστάσεις δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές ενός πολυτελούς resort… Μεγάλες μονωμένες ξύλινες μονοκατοικίες με κρεβάτια, καναπέδες, παράθυρο, αυτόνομη θέρμανση και κήπο με γκαζόν, ιδιωτική πισίνα και ξαπλώστρες παραλίας. Κοινόχρηστος χώρος playground με τρεις πισίνες με jet, για κολύμπι που διασκεδάζει και γυμνάζει ταυτόχρονα.

Οι εγκαταστάσεις είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές αλλά δεν είναι το μόνο που κάνει το Ι LOVE DOGS να ξεχωρίζει, οι σκύλοι που φιλοξενούνται εδώ απολαμβάνουν προσωπική φροντίδα κι ακολουθούν ένα μελετημένο ημερήσιο πρόγραμμα που τους κρατά χαρούμενους και υγιείς. sfdfgdg Οι πελάτες του I LOVE DOGS, πάντα με την επίβλεψη του εξειδικευμένου προσωπικού, ανταλλάσσουν επισκέψεις όταν δεν συναντιούνται στoν κοινόχρηστο χώρο όπου απολαμβάνουν την ελευθερία τους, γυμνάζονται και κοινωνικοποιούνται. Η φροντίδα που παρέχεται στους σκύλους είναι προσωπική από την οικογένεια του I LOVE DOGS που φροντίζει να μη λείψει τίποτα στους φιλοξενούμενους της. Κτηνιατρική επίβλεψη σε 24ωρη βάση, εκπαίδευση κοινωνικοποίησης για τους πιο μοναχικούς χαρακτήρες και φυσικά σχολαστική καθαριότητα και καλλωπισμός είναι κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι τις περισσότερες φορές, όταν οι πελάτες έρχονται να παραλάβουν το σκύλο τους εκείνος δε θέλει να γυρίσει… bfhgg Το I LOVE DOGS αποδεικνύει ότι για να αισθάνεται ο σκύλος μας χαρούμενος χρειάζεται εκτός από παιχνίδι κι ένα σταθερό πρόγραμμα που θα τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής όσο εμείς θα βρισκόμαστε μακριά του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.